Λουτσέσκου: «Θετική σκέψη αλλά όχι χαλαρότητα, θα έχουμε φανταστική ατμόσφαιρα»

Γιώργος Ζαΐρης01 Οκτωβρίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA απέφυγε να χαρακτηρίσει κρίσιμο τον αυριανό (2/10, 21.30 ) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά σημείωσε πως θα κάνουν τα πάντα, ώστε ο κόσμος να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στη διακοπή που προηγήθηκε: 

"Η διακοπή είναι διακοπή και προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να την αποδεχθούμε. Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει είναι υποχρεωτική λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων. Αλλά πιστεύω πως κάναμε μια καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που ήταν εδώ όλο αυτό το διάστημα. Τις τελευταίες τρεις ημέρες είχαμε όλους τους παίκτες εδώ μαζί μας καθώς επέστρεψαν και οι διεθνείς. Η ατμόσφαιρα είναι καλή στην ομάδα, έχουμε μια θετική σκέψη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει χαλαρότητα και η ομάδα μέρα με τη μέρα έρχεται πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε". 

Είναι το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ αυτό με τον Παναθηναϊκό και κλήθηκε να σχολιάσει τον αντίπαλο: 

"Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι αυτό το κάνει ο προπονητής του. Απλά μπορώ να πω ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και προφανώς θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι".  

Ρωτήθηκε και για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να κερδίσει το παιχνίδι και αν το θεωρεί κρίσιμο: 

"Αυτά τα πράγματα θα μείνουν μέσα στο γκρουπ και δεν τα συζητώ δημόσια. Είναι το έκτο παιχνίδι από τα 36 που έχουμε να δώσουμε στο Πρωτάθλημα. Θα έχουμε άλλα τριάντα ματς, επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαρακτηριστεί κρίσιμο". 

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: 

"Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα και αυτό που θέλω είναι στο τέλος να είναι όλοι χαρούμενοι".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.