Λουτσέσκου: «Θέλω τον Ελ Καντουρί, Bise reloaded, σημαντικός ο Τζόλης»

Γιώργος Ζαΐρης03 Ιουνίου 2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άφησε περιθώρια αμφιβολιών για τη θέση του σχετικά με το μέλλον του Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αναφέρθηκε στον Χρήστο Τζόλη αλλά και τον Μίκαελ Κρμέντσικ...

«Είμαι χαρούμενος για τον Ελ Καντουρί και θα χαρώ αν παραμείνει και ανανεώσει. Θέλω να μείνει ο Καντουρί. 

Για τον Μπίσεσβαρ; Είναι φανταστικός παίκτης. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις για το ταλέντο του, τον χαρακτήρα του. Θυμάμαι την πρώτη περίοδο είχαμε θέματα αλλά όλα λύνονταν. Μπορεί να γκρίνιαζε αλλά έβαζε πίεση στον εαυτό του και όταν το κατάλαβε έγινε από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρίνει ένα ματς. 

Για τον Κρμέντσικ, δεν έχουμε συζητήσει την κατάσταση του, δεν έχουμε μιλήσει για αγορά, ίσως υπάρξει νέος δανεισμός αλλά δεν το ξέρω. 

Για τον Τζόλη; Δεν πρέπει να του βάλουμε πίεση να γίνει ηγέτης. Να μην του βάλουμε έξτρα πίεση. Είναι φανταστικός παίκτης. Αν έχει την ηγετικότητα έμφυτη, τότε καλύτερα για εμάς. Είναι καλός χαρακτήρας, καλός παίκτης, έχω καταλάβει πως έχει σωστή συμπεριφορά, είναι σημαντικός για εμάς. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν προτάσεις για τον Τζόλη. Ξέρω ότι είναι στην ομάδα και θα είναι στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.