Λουτσέσκου: Θα πρέπει να σχολιάζω όλες τις μ@λ...;

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Δεκεμβρίου 2021

Για τη νίκη επί της Λαμίας (2-1), αλλά και για τα όσα γράφτηκαν στο ρουμάνικο Τύπο περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

“Η νίκη είναι το πιο σημαντικό. Όσο για τα πράγματα που θέλω να αφήσω πίσω; Η αρνητική ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε κόντρα στη Λαμία. Θα πρέπει να “χτίσουμε” πάνω στη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι και με συνεχόμενες νίκες θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την αυτοπεποίθησή μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Με τη Λαμία ήμασταν καλοί, ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά στο τελευταίο λεπτό θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει τη νίκη. Τα αποτελέσματα αυτά μας δίνουν την αυτοπεποίθηση να σκοράρουμε πιο εύκολα και να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες. Χάσαμε σημαντικούς παίκτες σε καίρια σημεία και όταν επανήλθαν δεν ήταν στην ίδια κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία των νέων παιδιών που έπαιξαν”.

Για τα όσα γράφτηκαν από το ρουμάνικο Τύπο περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ:

 “Θα πρέπει να σχολιάσω οτιδήποτε μ@λ@κία γράφουν τα media?” ανέφερε ο Λουτσέσκου στην ερώτηση του Κωστή Μπότσαρη για το δημοσίευμα που τον ήθελε να παραιτείται μετά τον αγώνα με τη Λαμία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.