Λουτσέσκου: «Θα γίνουν μεταγραφές τις επόμενες μέρες, φανταστικός παίκτης ο Μπίσεσβαρ»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Για τη νίκη-πρόκριση επί της Μποέμιανς, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

«Είμαστε ικανοποιημένοι για την πρόκριση αρχικά και εν συνεχεία για κάποιες συγκεκριμένες περιόδους του παιχνιδιού. Είναι φανερό όμως ότι θέλουμε χρόνο. Στα καλά σημεία κρατάω την αποφασιστικότητα και τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι.

Σε κάποια σημεία δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, όπως στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου μέρους. Δεν μας ικανοποιεί επίσης η εικόνα μας στα τελευταία λεπτά που απειληθήκαμε.

Σημαντικό επίσης ότι μπορούμε να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά στους παίκτες που ήταν από την αρχή σε εμάς, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν στη συνέχεια».

Για τον επόμενο αντίπαλο στο Conference League:

«Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις επιλογή. Πρέπει να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν είναι πλήρες το ρόστερ. Περιμένουμε να το ολοκληρώσουμε. Δουλεύουμε όλοι σωστά για να συμβεί αυτό τις επόμενες ημέρες».

Για τον Μπίσεσβαρ:

«Είναι φυσιολογικό για τον Μπίσεσβαρ, το πώς παίζει. Είναι καθοριστικός, είναι ποιοτικός. Το ξέρει ότι περιμένω πολλά από αυτόν, είναι φανταστικός παίκτης. Πρέπει να τον πιέσεις και έχει μεγάλο κίνητρο πάντα και αυτοπεποίθηση. Όλοι τον στηρίζουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.