Λουτσέσκου: «Θα έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ολυμπιακός, αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση»

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

Την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έβριζαν και φώναζαν και ο Ρουμάνος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λουτσέσκου επέστρεψε και μίλησε στην κάμερα της COSMOTE. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση στον τελικό, μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα του Δικεφάλου, ενώ εξέφρασε παράπονα προς τον διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για την εναλλαγή σε 4-4-2 και το ματς: «Ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Χρειαζόμασταν επιθετικούς, που μπορούν να πάνε μπροστά γιατί χρειαζόμασταν το γκολ. Ο Ολυμπιακός θα οπισθοχωρούσε. Ήταν μία πρόκριση που αξίζαμε, νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το λιθαράκι για την πρόκριση».

Ενώ συνέχισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι δύο σκληρές ομάδες, οργανωμένες. Αξίζαμε περισσότερο την πρόκριση. Δεν μου άρεσε ο διαιτητής, υπήρχαν φάουλ που δόθηκαν εύκολα, άλλα που δεν δόθηκαν εύκολα ειδικά πάνω στον Μπίσεσβαρ, θα έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ολυμπιακός.

Το ξεπερνάμε, είναι μεγάλη σεζόν για εμάς, τόσο σε διάρκεια, όσο και σε ικανοποίηση. Έχουμε καταφέρει πολλά, απέναντι σε φρέσκους αντιπάλους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, δύο φορές τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Είναι μία κατάσταση που μας έχει πληγώσει με τραυματισμούς, έρχονται κάποιες ομάδες φρέσκες να παίξουμε. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.