Λουτσέσκου: «Τεράστια τραγωδία, η ψυχή μας δίπλα τους» - Τι είπε ο Τόμας

Κώστας Πετρωτός04 Μαρτίου 2023

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, και ο Μπράντον Τόμας, στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στο κανάλι της NOVA αναφέρθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση των τρένων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε αρχικά: «Είναι μία τεράστια τραγωδία, θα θέλαμε να έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τα πράγματα κανονικά, αλλά δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην πραγματικότητα είναι τίποτα, απλά να βρισκόμαστε με όλη την ψυχή μας κοντά στις οικογένειες σε εκείνους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους σε αυτή την τραγωδία. 

Αυτές είναι στιγμές τραγωδίας , πραγματικά άσχημες στιγμές που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε πόσο σημαντική είναι η ζωή και π0όσο ασήμαντα είναι άλλα μικροπράγματα όπως οι καυγάδες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι ψυχές μας είναι δίπλα σε αυτούς τους; ανθρώπους».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός επιθετικός, σημείωσε: «Πρόκειται για μια μεγάλη τραγωδία για την χώρα και όλες τις οικογένειες. Στέλνουμε την δύναμη και τη υποστήριξή μας σε αυτές,. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους, ελπίζω να μην ξανά συμβεί γιατί είναι πολύ λυπηρό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.