Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε το πνεύμα που είχατε»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε χθες όλους τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση καθώς σε αυτή της Τρίτης όσοι είχαν αγωνιστεί βασικοί απέναντι στον Αρη, έκαναν αποθεραπεία. Ετσι χθες μίλησε στους παίκτες του τόσο για την εικόνα της ομάδας στο ματς της περασμένης Κυριακής αλλά εστίασε και στην επόμενη μέρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου όπως και οι παίκτες του δεν συμβιβάζονται με την ισοπαλία καθώς σε κάθε αγώνα στόχος είναι η νίκη. Οταν όμως αυτή δεν έρχεται, το θετικό είναι να αποφεύγεται η ήττα και εκεί εστίασε στην σύντομη ομιλία του: «Καλό είναι αν δεν κερδίζεις να μην χάνεις, μου άρεσε το πνεύμα που είχατε» είπε ο Ρουμάνος τεχνικός αλλά δεν παρέλειψε να σταθεί και στα λάθη που έγιναν αλλά σημείωσε πως αυτά θα διορθωθούν: «Τα λάθη θα τα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε...» είπε χαρακτηριστικά.

Με δεδομένο πως υπάρχει πλέον μια επιπλέον προπόνηση αφού το ματς με την Λαμία θα διεξαχθεί την Δευτέρα ο προπονητής του Δικεφάλου έχει τέσσερις προπονήσεις για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ και Ελ Καντουρί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.