Λουτσέσκου στους παίκτες: «Είστε νικητές, θα το δείξετε»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2022

των Πετρωτού - Καστάνη 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να πέρασαν προς τα έξω ένα μήνυμα χαμηλών τόνων, ωστόσο, για εκείνους όλη η εβδομάδα έχει κυλήσει με την αδρεναλίνη στα ύψη, καθώς μπροστά τους υπάρχει το ματς που μπορεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στο Πρωτάθλημα. 

Ξέρουν ότι με νίκη επί του Ολυμπιακού μπαίνουν ξανά δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου και θέλουν να παρουσιάσουν ένα δείγμα πραγματικού καλού ΠΑΟΚ για να αδράξουν την ευκαιρία. 

Η προετοιμασία γίνεται τόσο σε αγωνιστικό, όσο και ψυχολογικό επίπεδο, με τους παίκτες να δείχνουν στα αποδυτήρια ότι η αυτοπεποίθηση είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι πρωταγωνιστής στην όλη διαδικασία, είτε με ομιλίες, είτε με τετ-ατ-τετ.

 Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του μιλάνε συνέχεια στους παίκτες και το βασικό μότο που χρησιμοποιούν είναι «είστε νικητές και θα το δείξετε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό». Φυσικά, υπάρχουν και πολλές κατ’ ιδίαν συζητήσεις αφού για κάθε παίκτη υπάρχει και κάτι ιδιαίτερο να ειπωθεί από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

«Φτιαγμένος» ο κάπτεν, μπροστάρης για την νίκη

Δεξί χέρι του Λουτσέσκου μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα προβλήματα, έκανε τις προπονήσεις που έπρεπε και είναι πανέτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να νικήσει τον Ολυμπιακό. 

Ο αρχηγός του Δικεφάλου είναι εκείνος που περνά το κλίμα καλύτερα από τον καθένα στα αποδυτήρια και φυσικά βοηθά και στους παίκτες που είτε επέστρεψαν, είτε ήρθαν τώρα στον ΠΑΟΚ. Στην όλη διαδικασία θα μπει και ο Ιβάν Σαββίδης, σήμερα πιθανόν ή το αργότερο αύριο μέχρι το μεσημέρι, με ντόπες μέσω skype στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.