Λουτσέσκου: «Πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη» - Τι είπε για Κοτάρσκι, Κουλιεράκη

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά την φιλική ήττα από την Γκρόνινγκεν (1-2), τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να σταματήσουν τα εύκολα λάθη.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε στους Κοτάρσκι και Κουλιεράκη. 

«Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς ακόμη και σε αυτή την περίοδο, επειδή θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Πρέπει να δούμε τι λειτούργησε και τι δεν λειτούργησε σωστά. Πώς ήταν η ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης και τακτικής. Πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη κι αυτά τα ματς μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι.

Συνολικά, αν δούμε όλο το παιχνίδι είμαι ικανοποιημενος. Είχαμε ευκαιρίες και καλές στιγμές στο παιχνίδι. Βλέποντας τα γκολ που δεχθήκαμε, για την ισοφάριση και το 2-1, νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε με τους παίκτες, να το αναλύσουμε και να καταλάβουν κι εκείνοι πότε πρέπει να πάρουν ρίσκα και πότε όχι».

Σε νέες δηλώσεις του στους απεσταλμένους - δημοσιογράφους αναφέρθηκε και σε πρόσωπα...

Για τον Κοτάρσκι:

«Γνωρίζουμε πως είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι και να σπάσει το πρέσινγκ του αντιπάλου αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πρέπει να δούμε συνολικά τους παίκτες πως αντιδρούν μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, μετά από ένα κακό. Επαναλαμβάνω, είναι νωρίς».

Για τον Κουλιεράκη: 

«Τον είδα πως ήταν σε καλή κατάσταση, ένιωθε καλά και ήθελα να του δώσω το 90λεπτο για να καταλάβει πως είναι εδώ όχι μόνο για να συμπληρώνει την προετοιμασία. Μου αρέσει που είναι συγκεντρωμένος, δεν φοβάται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.