Λουτσέσκου: «Πλέον έχουμε περισσότερους παίκτες που ξέρουν τι θέλουμε»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2022

Για το πλάνο της προετοιμασίας αλλά και το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους μίλησε στην κάμερα του Novasports, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πλάνο της χειμερινής προετοιμασίας: «Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για να δώσουμε ρυθμό και αγωνιστικά λεπτά στους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου να πάρουν λεπτά και εμείς να βελτιώσουμε στην οργάνωσή μας και να παρουσιάσουμε μια εικόνα όπως στο τέλος του πρώτου γύρου. Η χειμερινή προετοιμασία είναι μέρος της διαδικασίας που έχουμε ξεκινήσει το καλοκαίρι. Είμαστε σε διαφορετικό σημείο στον τρόπο παιχνιδιού και στην ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών. Είναι ξεκάθαρη η βελτίωση της ομάδας από το καλοκαίρι έως σήμερα. Αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για ένα περιορισμένου γκρουπ 11-12 παικτών που γνώριζαν τι κάνουμε, τώρα μιλάμε για ένα μεγαλύτερο αριθμό (18-19) ποδοσφαιριστών που έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο που θέλουμε».

Για το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο: «Ένα φιλικό που είδαμε πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που κρατήσαμε την κατοχή της μπάλας, το χαρακτηρίζω μια πολύ καλή προπόνηση. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο και το κρατάμε αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.