Λουτσέσκου: «Παιχνίδι με το παιχνίδι, πρώτα η πρόκριση απέναντι στην Λέφσκι»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Καστάνης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέφυγε να μιλήσει για μακροπρόθεσμους στόχους (το είχε κάνει στην αντίστοιχη περσινή πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους) στην ομιλία του χθες το απόγευμα πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης στο Απελντοορν. Σημείωσε πως πρέπει να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε πρώτη φάση αυτό που ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέφσκι και να κάνει το πρώτο βήμα για να μπει στους ομίλους του Conference League. 

Αρχικά έκανε μια μικρή αποτίμηση των όσων είδε στις πρώτες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και σημείωσε: Δεν σας έχω μιλήσει πολύ μέχρι στιγμής αλλά θέλω να σας πω πως είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής από εσάς. Αναγνωρίζω πως κάποιοι από εσάς μπορεί να μην έχετε δουλέψει ξανά σε αυτούς τους ρυθμούς και ίσως είναι πιο δύσκολο αλλά αυτός είναι ο τρόπος ο δικός μου». Συνεχίζοντας εξήγησε τι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του στο διάστημα των προπονήσεων: «Αυτό που ζητώ από εσάς είναι να είστε 100% συγκεντρωμένοι! Θέλω να γνωρίζετε πως όλη η δουλειά είναι στο μυαλό και επομένως πρέπει να γνωρίζουμε πως πρέπει να αντιδράμε σε κάθε συνθήκη κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε όταν έχουμε τη μπάλα είτε όταν την έχει ο αντίπαλος μας. Σε κάθε περίπτωση θέλω από εσάς ταχύτητα και συγκέντρωση στις αντιδράσεις σας και να νιώθετε την ένταση του αγώνα»

«Θέλω σύνολο και δεσμούς!»

Αντιλαμβανόμενος πως υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στους παίκτες του τόνισε ποια θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα τους και εκτός αγωνιστικού χώρου: Θέλω να γίνουμε ένα σύνολο, να δημιουργηθούν μεταξύ μας και μεταξύ σας δεσμοί. Σε πρώτη φάση αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να περάσουμε το εμπόδιο της Λέφσκι και να συνεχίσουμε με αρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Conference League. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.