Λουτσέσκου-Μπότο, μία σχέση αποφόρτισης

Metrosport Team29 Μαΐου 2022

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύματα που μιλούν για κακή σχέση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μπότο και ουσιαστικά μία δυσλειτουργική σχέση μεταξύ προπονητή και αθλητικού διευθυντή. 

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την πραγματικότητα και μέσα από όσα βιώνουν καθημερινά άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος των δύο ανδρών. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρουμάνος τεχνικός, σε συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους μπαίνει σε μία σύγκριση της τωρινής με την φετινή σεζόν και ομολογεί ότι πλέον υπάρχει ένας άνθρωπος που θα βοηθήσει να οργανωθεί καλύτερα η σεζόν. 

Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη, θα θυμούνται ότι ο Λουτσέσκου από την πρώτη μέρα που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ είχε δηλώσει ότι κάθε ομάδα χρειάζεται ένα αθλητικό διευθυντή. Και αυτό είναι που βλέπει τώρα στην πράξη. Εναν άνθρωπο που παίρνει πάνω του ευθύνες και ζητήματα που αφορούν στον σχεδιασμό της ομάδας και αποφορτίζει τον προπονητή από ζητήματα που δεν είναι του ρόλου του. 

Αυτό είναι το πλέον σημαντικό, ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να αρχίσει την σεζόν 100% απορροφημένος στο κομμάτι της καθημερινής δουλειάς και του στησίματος της νέας νομάδας και όχι στις μεταγραφές και ζητήματα που δεν είναι, μετά το στάδιο της επιλογής των παικτών, δική του δουλειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.