Λουτσέσκου: «Μπορούμε και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην Τούμπα»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Αποστολή στη Δανία: Γιώργος Ζαϊρης

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι από την Μίντιλαντ και τις βλέψεις του ενόψει της ρεβάνς μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Cosmote TV.

«Δεν ξέρω αν είμαι νέος ή μεγάλος, απλά ξέρω ότι έχω γενέθλια σήμερα. Ας μιλήσουμε σοβαρά» είπε αρχικά αστειευόμενος και συνέχισε για το τι θα χρειαζόταν περισσότερο στην ομάδα του: «Δεν θα πω τι θα περίμενα να δω παραπάνω, αλλά τι είδα. Ηταν πολύ ισορροπημένο ματς, με μία πολύ αθλητική ομάδα και με ποιότητα στην κυκλοφορία μπάλας.

Στα πρώτα 20-25 λεπτά σεβαστήκαμε παραπάνω τον αντίπαλο. Κάναμε μερικά εύκολα λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε, χάσαμε τρεις, τέσσερις μπάλες που μας βρήκε ο αντίπαλος ανοιχτούς. Βήμα-βήμα αρχίσαμε να ισορροπούμε και η δική τους ένταση να πέφτει. Στο δεύτερο μέρος, δεν αξίζαμε να χάσουμε, στο τέλος μένει η απογοήτευση του αποτελέσματος. Στο τέλος, αν τα σκεφτούμε όλα πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, με βάση την εικόνα».

Τόνισε ότι: «Σίγουρα μπορούμε και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην Τούμπα, θα είναι και γι' αυτούς δύσκολο γατί θα παίζουμε στο γήπεδο μας. Πιστεύω ότι με την παρουσία του κόσμου μπορούμε, ξέρουμε και τον αντίπαλο καλύτερα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.