Λουτσέσκου: «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Τσόλακ»

Metrosport Team02 Μαΐου 2022

Το εγκώμιο του Τσόλακ έπλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ αναφέρθηκε και στην υπερπροσπάθεια του συνόλου των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το αήττητο των 13 ματς κόντρα στην ΑΕΚ, και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι 7 ματς χωρίς νίκη και αν τον προβληματίζει το τελευταίο:

«Όχι. Πρέπει να καταλαβαίνεις τις προτεραιότητες που υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι το κύπελλο. Φυσικά και τα παιχνίδια των πλέι-οφ μας ενδιαφέρουν, θέλουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση.

Η ομάδα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια. Αυτά με την Μαρσέιγ είναι τοπ επιπέδου. Μας μένει και μια πικρία γιατί παίξαμε πάρα πολύ καλά και ίσως δικαιούμασταν και κάτι παραπάνω.

Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας δε θέλαμε να δεχτούμε γκολ ενόψει της ρεβάνς. Στο δεύτερο παιχνίδι πήραμε μια ισοπαλία που μας έδωσε την πρόκριση. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο τη δεδομένη στιγμή. Πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε παίξει πολλά παραπάνω παιχνίδια από άλλες ομάδες.

Υπάρχουν και οι τραυματισμοί, τα θέματα διαχείρισης που πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Δεν κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, δεν χρησιμοποιούμε τους παίκτες όπως θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε, όμως πηγαίνουμε καλά.

Παιχνίδια που μπορεί να δίναμε σε 3-4 μήνες, τα δίνουμε σε πολύ μικρό διάστημα και μάλιστα σερί δύσκολα παιχνίδια. Αποδίδουμε όμως καλά και είμαστε ευχαριστημένοι. Τεράστια προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι θα ακολουθήσει».

Για τον Τσόλακ:

«Γιατί είναι αργά που σκοράρει τώρα; Δίνει τα πάντα στις προπονήσεις, στους αγώνες. Είναι από τους πιο εργατικούς παίκτες. Μόνο καλά έχω να πω. Ίσως να έχασε λίγο την αυτοπεποίθηση του στο προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα, αλλά είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.