Λουτσέσκου και Μπότο τα είπαν αναλυτικά και σε δείπνο

Γιώργος Καστάνης24 Ιουλίου 2022

Το κύριο βάρος για την ανασύνταξη της ομάδας μετά το «στραπάτσο» στην Σόφια πέφτει σε δύο ανθρώπους. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο. Αυτοί οι δύο, σύμφωνα με τον Σαββίδη, είναι οι καθ' ύλην αρμόδιοι για να βοηθήσουν τους παίκτες, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο, προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport οι Λουτσέσκου και Μπότο συζήτησαν για αρκετά λεπτά το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο επί Βουλγαρικού εδάφους. Τα είπαν και το βράδυ της Παρασκευής, καθώς δείπνησαν και είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν όλα τα δεδομένα. Ακόμη και να λύσουν τις όποιες μεταξύ τους, παρεξηγήσεις, έχουν δημιουργηθεί. Ο ΠΑΟΚ τους ενώνει, αυτόν υπηρετούν και οφείλουν να είναι συνεπείς σε αυτό που κάνουν.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία φυσικά να συζητήσουν και χθες πριν και μετά το τέλος της προπόνησης. Μίλησαν και με παίκτες, έγιναν αρκετά τετ α τετ, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να αποσυμφορηθεί και να λειτουργήσει κατάλληλα, για να διεκδικήσει την ανατροπή.

Σήμερα αποχαιρετά ο Νάσμπεργκ την Βαλερένγκα

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Νάσμπεργκ θα δώσει σήμερα το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με την Βαλερένγκα. Θα αντιμετωπίσει την Βίκινγκ. Οι οπαδοί της Βαλερένγκα αναμένεται να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος θα κάνει δηλώσεις στις οποίες θα αναφερθεί στα υπέροχα χρόνια που έζησε στο Όσλο. Τώρα, ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα του. Άμεσα θα έρθει ο Νάσμπεργκ στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.