Λουτσέσκου και Μπότο κατέληξαν στους παίκτες που θέλουν -Έτοιμοι για τις τελικές κρούσεις

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση διακοπών και όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι παίκτες φορτίζουν μπαταρίες, περιμένοντας την συνέχεια της σεζόν. Φαινομενικά και για τις μεταγραφές έχουμε ακόμη μερικές εβδομάδες αναμονής, αλλά η αλήθεια είναι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει προεργασία που έχει αρχίσει αρκετές μέρες πριν. Ο Ζοσέ Μπότο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν συναντηθεί με τον Γιώργο Σαββίδη και συμφώνησαν ο ΠΑΟΚ να ψαχτεί για δύο κινήσεις στην θέση του φορ και του μεσοεπιθετικού ενόψει Ιανουαρίου.

Στην πορεία προέκυψε και η αποκάλυψη Κωσταντέλιας, ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει την βασική στόχευση του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση με ποιότητα, κυρίως στον τομέα του γκολ. Πριν λίγες μέρες, η «Μ» και το metrosport.gr είχαν αποκαλύψει ότι ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας είχαν αρχίσει την μελέτη μίας λίστας παικτών με έμφαση στο γκολ.

Σήμερα προχωράμε ένα βήμα παραπάνω, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε εκείνους που έχουν όλο το πακέτο να παίξουν στον ΠΑΟΚ και να τον ενισχύσουν από τον Ιανουάριο. Μάλιστα, γνωρίζουν και πώς μπορούν να πετύχουν συμφωνία μαζί τους, καθώς έχουν όλα τα δεδομένα για τις περιπτώσεις τους. Γι’ αυτό και με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη έχουν αρχίσει να χαράσσουν στρατηγική για τις διαπραγματεύσεις, γνωρίζοντας και τα οικονομικά δεδομένα που ορίζει η διοίκηση.

Ενα ζήτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί τελικά και για φορ και για δεκάρι (εξτρέμ με δεδομένη την πορεία του Κωνσταντέλια δεν φαίνεται να απασχολεί θερμά), εκτός και αν μιλάμε για παίκτη που εκτός από δεκάρι θα μπορεί να παίξει και στα άκρα. Αυτό που θα μετρήσει είναι το γκολ και αυτό μετρά και στην περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει καλές επιλογές στην τελική ενέργεια και ενίοτε σκοράρει και αυτό είναι κάτι που δεν περνά καθόλου απαρατήρητο. Γι’ αυτό και είναι ψηλά στην λίστα, αλλά με τον ΠΑΟΚ να κάνει προσεκτικές κινήσεις για να μην δώσει το δικαίωμα στην πλευρά του παίκτη να κάνει πλειστηριασμό γύρω από το όνομά του.

Συνοψίζοντας, ο Μπότο έχει πλέον ξεκάθαρο πλάνο για το πώς θα κινηθεί, μετά από συμφωνία με τον Λουτσέσκου και προχωρά με βάση τις επιταγές του Σαββίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.