Λουτσέσκου και Μάρτινς... παρέα με ηχηρό μήνυμα κατά της βίας!

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο γήπεδο της Τούμπας στον 1ο μεταξύ τους αγώνα για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον κόουτς του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς, στις Pregame δηλώσεις τους να εμφανίζονται μαζί στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας.

Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά της βίας την οποία έχει εξαγγείλει η ΕΠΟ, μέσα από ανακοίνωση της, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά, «Με κεντρικό σύνθημα #AgainstViolence με το οποίο συνεχίζεται η καμπάνια της Ομοσπονδίας ενάντια στη βία θα διεξαχθούν στο Α. Νικολαΐδης και στο γήπεδο οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Παναθηναϊκός-Λαμία (20/04/2022, 19:00) και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (21/04/2202, 19:30).

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, στους αγώνες της ημιτελικής φάσης οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές θα φορούν μπλουζάκια και θα κρατούν πάνελ με το κεντρικό σύνθημα #AgainstViolence κατά την έξοδο και την παράταξη των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το μήνυμα θα παίζει στα led των γηπέδων. Αντίστοιχη σειρά δράσεων είχε λάβει χώρα και στους προημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης, με μότο το #NoMore. Η καμπάνια θα κορυφωθεί στον μεγάλο τελικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.