Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου ξεπέρασε τα όριά της, έχουμε ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία»

Metrosport Team18 Μαΐου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πολλά και ενδιαφέροντα στο PAOK TV μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε ξανά πως η ομάδα του με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα γράψει ιστορία, ενώ τόνισε πως η ομάδα ξεπέρασε τα όρια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «

«Δεν είναι τελευταίο παιχνίδι για κανέναν (σ.σ. σε ερώτηση για το τελευταίο παιχνίδι του Βαρέλα), έχουμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Δεν είναι ένα απλό κύπελλο για μας, αν το κατακτήσουμε θα γράψουμε ιστορία. Προημιτελικοί Ευρώπης, 2η θέση στο πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα είναι μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα. Οπότε δεν έχουμε χρόνο να μιλάμε για τελευταίο παιχνίδι κανενός. 

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ των καταστάσεων που εναλλάσσονται. Αν μπορεί να μου πει πως αυτή η ομάδα δεν έχει ξεπεράσει τα όριά της, θα είναι ψέματα. Κάναμε μια μεγάλη χρονιά, δεν είναι μόνο πολλά παιχνίδια αλλά έχει σημασία και τι παιχνίδια είχαμε, παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Ευρώπη, Κύπελλο που αποκλείσαμε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μετά την πρόκριση στο «Καραϊσκάκη» η ομάδα είχε πτώση στην απόδοσή της για δύο εβδομάδες με μισή ομάδα. Μην ξεχνάτε πως ήταν με τη μισή ομάδα, προκαλεί θέμα με την ποιότητα για το πως αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές τον ανταγωνισμό στην προπόνηση». 

Για τα εντυπωσιακά στοιχεία που έβγαλε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν θέλω να συνδέσω το σημερινό παιχνίδι με τον τελικό, θεωρώ πως είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να σταματήσουμε το κακό σερί, είχαμε μια καλή αντίδραση στο Καραϊσκάκης οπότε θέλαμε τη νίκη για να σπάσουμε το σερί και να πάρουμε ψυχολογία. Η προσέγγιση του τελικού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό που έκανε την διαφορά σήμερα ήταν η διαφορά σε πρόσωπα, και στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Κρατάμε τη νίκη, το κίνητρο και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.