Λουτσέσκου: «Η διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση μας»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2023

Ικανοποίημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία τονίζοντας ότι το πρόβλημα του είναι ότι όσοι παίζουν δεν θέλουν, να βγαίνουν

Για το άνετο 3-0 αν υπάρχει κάτι παραπάνω που περίμενε: «Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο ειδικά στο πρώτο μέρος, αν δεχόμασταν ένα γκολ στα κόρνερ, ίσως δίναμε το δικαίωμα να πιστέψουν στη νίκη. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και αρχίσαμε στο β με τον έλεγχο του αγώνα απόλυτη κυριαρχία και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Από την άλλη είναι αλήθεια είναι ότι όσοι έπαιξαν μπήκαν καλά. Έχουμε έναν μεγαλύτερο αριθμό παικτών που υπολογίουμε και έχουμε πολλά ματς μπροστα. Η αυτοπεποίθηση που έρχεται από τις νίκες βοηθάει να μπαίνουν καλά και αυτοί οι παίκτες. Το μοναδικό "πρόβλημα" είναι αυτοί που παίζουν δεν θέλουν να βγαίνουν αλλά αυτό είναι από τα ωραία της δουλειάς».

Για το σκεπτικό στις αλλαγές: «Για τον Ολιβέιρα και ο Κωνσταντέλιας θέλαμε να τους ξεκουράσουμε λίγο παραπάνω. Ο Ολιβέιρα είναι λίγο πιο ευαίσθητος πρέπει να τους διαχειριστούμε. Ο Μπράντον μπαίνει και πιέζει. Ο Ντελιας έχει δυνάμεις αλλά διέκρινα ότι ίσως ήταν πνευματικά κάπως κουρασμένος. Ο Νταντάς ήταν πολύ καλός μετά 70 άρχισε να πέφτει. Η κουβέντα έγινε επειδή λίγο δυσαρεστήθηκε στην αλλαγή και του εξήγησα το σκεπτικό και όλα καλά. Τόσο ο Νταντας όσο και ο Ντόουγκλας ήταν πολύ καλοί, ο αντίπαλος έπαιζε με μακρινές μπάλες και ανταποκρίθηκαν!

Δεν έχω να σκεφτώ κάτι τώρα από τα παλια, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε στο παρελθόν. Ήξερα ότι θέλει χρόνο,οι εντάσεις μας είναι καλές απολαμβάνουμε την δουλειά. Με ηρεμία θα πω, πριν τρείς μήνες νικήσαμε τον Ολυμπιακό, χάσαμε με διαιτητικές αποφάσεις από Παναθηναϊκό, χάσαμε βαθμούς με ΟΦΗ. Η διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.