Λουτσέσκου: «Φυσιολογικοί οι τραυματισμοί, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τον τελικό Κυπέλλου»

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Φεβρουαρίου 2026

Με τους Γιώργο Γιακουμάκη και Δημήτρη Χατσίδη να έρχονται από τον πάγκο και να αποδεικνύονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του δεύτερου ημιτελικού στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υπέταξε 2-0 τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό. 

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανώς χαρούμενος, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της COSMOTE TV: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ματς ένταση στο οποίο εμείς είχαμε να χάσουμε τα πάντα, παρά το προβάδισμα που είχαμε από τη Λεωφόρο, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε μόνο να κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, αντεπεξήλθαμε πολύ καλά και χωρίς και με τη μπάλα, στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα αλλά και σε αυτό το κομμάτι ήμασταν καλύτεροι οπότε ήταν μία απόλυτα δίκαιη πρόκριση σε έναν τελικό όπου θα διεκδικήσουμε έναν τίτλο. 

Όσο για τους τραυματίες, είναι τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν τραυματισμούς, ο Πέλκας, ο Κωνσταντέλιας και ο Ντεσπόντοφ αλλά είναι κάτι που μοιάζει φυσιολογικό έχοντας ένα πάρα πολύ δύσκολο και έντονο πρόγραμμα με σπουδαία παιχνίδια ανά τρεις ημέρες.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο όταν μπαίνει στο γήπεδο και ο ένας προσπαθεί να καλύψει την απουσία του άλλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε σε έναν τελικό, θα το δούμε όταν έρθει η ώρα του. Ήταν ένας στόχος για εμάς, όταν έρθει η ώρα θα τον αντιμετωπίσουμε με τον τρόπο που πρέπει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.