Λουτσέσκου: «Επρεπε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο όπως παίξαμε στο δεύτερο, δείξαμε προσωπικότητα»

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Αποστολή στη Μασσαλία: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης, Γιώργος Καστάνης, Νίκος Κουλιανός

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ικανοποιήθηκε από την αυτοπεποίθηση και την ποιότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο.


«Eίμαι απογοητευμένος, έπρεπε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο όπως παίξαμε στο δεύτερο. Ήμασταν βιαστικοί με τη μπάλα στα πόδια και χωρίς υπομονή κατά το πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με ποιότητα, το δεύτερο τους γκολ ήταν απόδειξη αυτού. Στο τέλος του αγώνα θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει, θα ήταν μία σπουδαία ισοπαλία», δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV για να προσθέσει:

«Ήταν αυτό που περίμενα από εμάς στο παιχνίδι όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια. Η Μαρσέιγ είχε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μας απείλησε πολύ. Μου άρεσε η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα που δείξαμε σαν ομάδα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δείξαμε μεγαλύτερη προσωπικότητα».

Κλείνοντας, ο 53χρονος τεχνικός των «ασπρόμαυρων», ερωτηθείς για το αν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη προσέγγιση προς τους παίκτες της ομάδας που ήταν στο όριο των καρτών απάντησε πως «δεν το σκεφτόμασταν αυτό, μόνο το πώς έπρεπε να παίξουμε. Δεν απασχολούσε αυτό, αν κάποιος τιμωρούνταν, θα έπαιρνε κάποιος άλλος τη θέση του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.