Λουτσέσκου: «Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση» - Τι είπε για την αποβολή του

Metrosport Team19 Μαρτίου 2023

Ο Ραζβάν Λουτσέκσου μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μίλησε και για την αποβολή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι: «Κοιτάξτε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Δεχθήκαμε το γκολ από μια ωραία ενέργεια του Πάλμα και προσπαθήσαμε έπειτα να ισορροπήσουμε αλλά πάλι κάτι μας έλειπε, η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη στο α' μέρος. Ήταν περισσότερο η αδυναμία αντίδρασής μας. Παλέψαμε όμως στο β' ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση.

Για την αποβολή του: «Μου είπαν ότι πέταξα κάτι, δεν είναι δίκαιο. Το επέστρεψα, δεν πέταξα κάτι. Το VAR το είδε αλλιώς. Όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει πίεση και τρελή ατμόσφαιρα σε τέτοια μας και ειδικά ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Αυτός που υποφέρει σε αυτές τις υποθέσεις είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.