Λουτσέσκου: «Έκαναν εκπληκτική προσπάθεια οι παίκτες μου»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος χαρακτήρισε εκπληκτική την προσπάθεια των παικτών και στάθηκε στην ενότητα που υπάρχει στην ομάδα και τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση: «Έκαναν εκπληκτική προσπάθεια οι παίκτες μου. Στην Τρίπολη και το Αγρίνιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλους αντιπάλους, σήμερα ήταν ένα άλλο είδους παιχνιδιού. Σήμερα ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο».

Για το πόσο σημαντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου: «Όλα είναι σημαντικά και το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή. Θα υπάρξουν καλά παιχνίδια και παιχνίδια που δεν θα παίξουμε τόσο καλά όμως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση».

Για τον Βαρέλα και αν του προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του: «Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Όμως έχουμε παίκτες που έχουν τις ικανότητες και την ποιότητα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να κάνουν αυτό που γνωρίζουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.