Λουτσέσκου: «Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε»

Metrosport Team08 Μαΐου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" και στάθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα και πως πρέπει να από και ε πέρα να πηγαίνουν αγώνα με τον αγώνα και να παραμείνουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Και πρόσθεσε: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.