Λουτσέσκου: «Είμαστε σαν... άρρωστος άνθρωπος που χρειάζεται γιατρειά»

Κώστας Πετρωτός10 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο - για ακόμη ένα παιχνίδι - τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος πρώτα σκόραρε και έπειτα σέρβιρε ένα γκολ για τον Στέφαν Σβαμπ, πήρε μία σημαντική νίκη με αντίπαλο τη Λίνκολν και σε συνδυασμό με την επικράτηση της Κοπεγχάγης επί της Σλόβαν, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Conference League. 

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, σχολίασε τόσο τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, τα συμπεράσματα που έβγαλε αλλά και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Η πίεση ήταν τεράστια αλλά είναι φυσιολογικό, περνάμε μία δύσκολη περίοδο, είμαστε σαν... άρρωστος άνθρωπος που χρειάζεται γιατρειά και αυτή η πρόκριση μπορεί να είναι η γιατρειά».

Για τα όσα δεν του άρεσαν στο σημερινό παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος γιατί προκριθήκαμε αλλά δεν μπορώ από εκεί και πέρα να είμαι χαρούμενος για την περίοδος που περάσαμε, η κατάσταση με όλα αυτά τα προβλήματα, έχουμε τραυματισμούς, κορωνοϊό, πρόγραμμα που ρισκάραμε αρκετά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη μέχρι τώρα. Τουλάχιστον η πρόκριση θα μας φέρει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.