Λουτσέσκου: «Είμαστε και στους τρεις στόχους και αυτό σημαίνει πως μεγαλώνουμε ως Σύλλογος»

Γιώργος Ζαΐρης26 Φεβρουαρίου 2022

Στα οφέλη της πρόκρισης στους «16» τoυ Conference League στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα προσωπικά αλλά και για όλο τον Σύλλογο είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ελάχιστες ομάδες το καταφέρνουν αυτό και δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Αρα δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι προχωράμε τόσο στην Ευρώπη αλλά και για το ότι είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του Κυπέλλου ενώ παλεύουμε και για το Πρωτάθλημα. Αυτή η διαδικασία του να είμαστε δηλαδή και μέσα στους τρεις στόχους μας βοηθάει την ομάδα να εξελίσσεται να μεγαλώνει και να αποκτά τη νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας μεγάλος σύλλογος». 

Αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ιωνικό: «Από ψυχολογικής πλευράς η ομάδα είναι στα καλύτερά της καθώς πήραμε μία σημαντική πρόκριση και έτσι υπάρχει ο ενθουσιασμός. Από την άλλη υπάρχει κούραση από την προσπάθεια και τα 120 λεπτά αγώνα που δώσαμε την Πέμπτη αλλά πιστεύω ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τον Ιωνικό. Ξέρω ότι έχουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι ικανοί και όποιος κι αν κληθεί να αγωνιστεί σε αυτό το ματς θα τα πάει καλά. Θέλω πάρα πολύ τη νίκη και απέναντι στον Ιωνικό. Προσωπικά περιμένω ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια για εμάς στο Πρωτάθλημα είναι δύσκολα. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του, μπορεί να μην έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού με εμάς αλλά έχει κίνητρο και αυτό είναι να εξασφαλίσει όσο γίνεται το δυνατόν περισσότερο την παραμονή του στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.