Λουτσέσκου: «Είμαστε ακόμη μακριά από αυτό που θέλουμε, παραδοσιακά δύσκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2022

Στη δυσκολία του σημερινού του αντιπάλου στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV πριν το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Είναι το ξεκίνημα της ομαδικής δουλειάς, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλή χημεία, να ενώσουμε τους παίκτες , να χτίσουμε νοοτροπία για να πάμε σε κάθε ματς με διάθεση για την νίκη. Μπορώ να σας πω ότι είναι μία καλή αρχή, αλλά είμαστε ακόμη μακριά από αυτό που θέλουμε, υπάρχει διαφορά από τις προπονήσεις στους αγώνες».

Για τον ΟΦΗ: «Ιστορικά, παραδοσιακά είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στο Ηράκλειο που η ατμόσφαιρα είναι καυτή, ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση ξέρουν πώς να βρίσκουν τη δύναμη να παίζουν με τον ΠΑΟΚ. Εμείς, έχουμε καλή ατμόσφαιρα, ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε, σε μία καυτή ατμόσφαιρα».

Στο συνδρομητικό μίλησε και ο επιθετικός του Δικεφάλου, Νέλσον Ολιβέιρα.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο μας, δεν είναι εύκολο αυτό το γήπεδο. Θα πάμε επιθετικά με διάθεση για νίκης και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς

Για την ατυχία του με τους τραυματισμούς και το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

«Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω τόσο ανοιχτά για τους τραυματισμούς. Έπαιξα ένα μήνα πέρυσι, ήταν μία μικρή περίοδος με πολλά ματς και δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Μετά ήρθαν οι διακοπές και η προετοιμασία και ενώ αισθανόμουν καλά, δυστυχώς χτύπησα στα πλευρά και έχασα την προετοιμασία και όλα σχεδόν τα φιλικά. Τώρα επιστρέφω, είμαι καλά, αλλά δεν είμαι ακόμη στην καλύτερη κατάσταση γιατί στους τελευταίους 11 μήνες έπαιξα σε 2 ματς βασικός. Στα Γιάννινα πέρυσι 60 λεπτά και με την Λαμία. Σε κάθε ματς είμαι πιο δυνατός, πιο κοντά σε αυτό που μπορώ να κάνω, είμαι πιο δυνατός και πιο ταχύς από αυτό που βλέπετε. Είναι μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, αυτό που ζητάω από τον κόσμο είναι υπομονή θα δώσω τα πάντα για να γίνω όσο δυνατός ήμουν και πριν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.