Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται τερματοφύλακα, είμαι ικανοποιημένος»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε τι οδήγησε στα πολλά λάθη στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόβεν, αλλά αναφέρθηκε και στο θέμα των τερματοφυλάκων.

«Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται τερματοφύλακα. Σήμερα το παιχνίδι το χαρακτηρίζουμε σαν μια προπόνηση αμυντικής λειτουργίας, ανταπεξήλθαν πλήρως ο Πασχαλάκης ίσως έκανε κάποια λάθη στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά δε μας επηρέασαν και δε θεωρώ ότι χρειαζόμαστε παίκτη εκεί». 

Παράλληλα, σημείωσε: «Ξεκινήσαμε με έναν αντίπαλο στην αρχή της προετοιμασίας. Τους είπα τους παίκτες ότι θα γίνουν λάθη, αλλά θέλαμε να επιμείνουμε και να κάνουμε πράξη τη ιδέα που δουλεύουμε κατά την διάρκεια της προπόνησης. Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά στο ένα στυλ παιχνιδιού και σε αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε».

Αναφέρθηκε και στα νέα πρόσωπα: «Είχαμε και δύο παίκτες που ενσωματώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Ο ένας είναι ο Ολιβέιρα και ο άλλος ο Σφιντέρσκι. Ο Ελ Καντουρί έπαιξε το πρώτο φιλικό του και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την φάση που βρισκόμαστε. Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, που χτίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος και από τον Ροντρίγκο σε μία θέση που δεν είναι δική του. Έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μία λύση ανάγκης».

Δείτε όλη την συνέντευξη Τύπου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.