Λουτσέσκου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό, δεν ήμασταν έτοιμοι, ένα σπίτι δεν χτίζεται σε μια μέρα»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

Στην ελλιπή προετοιμασία της ομάδας του, στα λάθη που στοίχισαν αλλά και στις πολλές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τα δύο πρώτα παιχνίδια. Δεν έκρινε αυτή η εβδομάδα το αποτέλεσμα. Κάναμε δύο λάθη που έκρινε τα αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν έτοιμοι γιατί είχαμε απουσίες, πολλές αλλαγές που συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι, καθυστερήσεις ποδοσφαιριστών, κάποιοι δεν έκαναν προετοιμασία. Οταν παίρνεις την απόφαση για τόσες αλλαγές, παίρνεις ρίσκο να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Ενα σπίτι δεν χτίζεται σε μια μέρα, μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε για να βελτιωθούμε. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι άλλο για να διεκδικήσουμε άλλους στόχους».

Για το τι μπορεί να μάθει στην ομάδα αυτός ο αποκλεισμός: «Δεν υπάρχει μάθημα που πρέπει να πάρουμε, δεν υπάρχει κάτι που μένει. Αν υπάρχει υπεύθυνος, αυτός είμαι εγώ. Οταν παίρνεις τέτοια ρίσκα με αλλαγές, με τέτοιες ηλικίες τότε υπάρχει αυτό το ρίσκο να συμβεί κάτι».

Για το αν αλλάζει ο αποκλεισμός κάτι για το μέλλον: «Δεν αλλάζει κάτι, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα. Να περιμένουμε τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός να επιτρέψουν, να μας δώσουν διαφορετική λογική. Το μόνο που μένει είναι βελτιωθούμε».

Για τις δύο αποβολές: «Στις στιγμές που υπάρχει αναστάτωση, μπορεί να συμβούν τέτοιες στιγμές. Η μία αποβολή είναι του Βιεϊρίνια από διαμαρτυρία, του Αουγκούστο από παρόμοια κατάσταση. Κάναμε πολλά λάθη στα δύο παιχνίδια και αυτά κόστισαν, όχι οι αποβολές. Η πίεση ήταν μεγάλη από το πρώτο παιχνίδι, ξέρετε την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.