Λουτσέσκου: «Έχουμε ρόστερ που μπορεί να δώσει λύσεις, παρακολουθήσαμε αρκετά τη Γάνδη»

Γιώργος Ζαΐρης16 Μαρτίου 2022

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (17/3), ιστορικό παιχνίδι με τη Γάνδη στο Βέλγιο, μιλώντας για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει αλλά και την εικόνα που περιμένει να παρουσιάσει η Γάνδη.

Αναλυτικά

Για το αν τον απασχολούν οι απουσίες: «Δεν θέλω να μιλάμε για αρνητικά πράγματα. Ξέρουμε ότι έχουμε απουσίες αλλά έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να δώσει λύσεις. Εχουμε μια καλή ατμόσφαιρα για τον αυριανό αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε παίκτες που τώρα που τους χρειαζόμαστε θα βοηθήσουν. Σας έχω πει ότι κάθε παίκτης για μένα είναι πολύτιμος και ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Τους εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες μου. Ο κάθε παίκτης μου θέλω να παλεύει και αυτό θέλω να το δω από όλους και ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι έτοιμοι»

Για το αν περιμένει μια διαφορετική Γάνδη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα: «Δεν νομίζω ότι μέσα σε μια εβδομάδα μπορεί να αλλάξει η εικόνα μιας ομάδας. Ισως τώρα να προσπαθήσει να είναι πιο επιθετική. Αλλά και στο πρώτο ματς το προσπάθησε όμως εμείς δεν την αφήσαμε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και επομένως να αφοσιωθούμε στο πώς θα παίξουμε εμείς. Τους έχουμε παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια αλλά είναι στο χέρι μας πώς θα διαχειριστούμε τον τρόπο που θα παίξει η Γάνδη. Ισως το μόνο διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι ότι η Γάνδη γνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι αφού είχε χάσει στην Τούμπα. Αλλά και εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια και έχουμε την αίσθηση της ευθύνης να διαχειριστούμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Είμαστε καλή ομάδα έχουμε κερδίσει δύσκολα παιχνίδια».

Για το ότι ο προπονητής της Γάνδης εκφράζει παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση: «Το κακό γήπεδο είναι κακό για το ποδόσφαιρο. Κάθε ομάδα που έχει ποιότητα πρέπει να παίζει σε καλό γήπεδο. Η Γάνδη έχει ποιότητα. Θα ήθελα να έχουμε καλό γήπεδο για να αγωνιστούμε και εμείς αφού έχουμε ποιότητα. Αλλά έχουμε αποδείξει πως ακόμη και σε αγωνιστικούς χώρους που δεν είναι καλοί έχουμε παίξει μπάλα και έχουμε κερδίσει και σε αυτούς δεν εξαιρώ και την Τούμπα. Αλλά το θέμα είναι η δική μας μάχη και το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει κορυφαίου επιπέδου προπονητικό επιτελείο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.