Λουτσέσκου: «Έχω πέσει θύμα ξενοφοβίας, το συνήθισα, ξεπερνώ τέτοιες καταστάσεις»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Σε μέσο της Ρουμανίας φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ίδιο να μιλάει αναφορικά με ένα ρατσιστικό περιστατικό το οποίο εκτυλίχθηκε στην πατρίδα του και ειδικότερα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Σεπσί και την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, το οποίο διακόπηκε λόγω συνθημάτων από την κερκίδα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως έχει πέσει και ο ίδιος θύμα αντίστοιχων περιστατικών.

«Ο διαιτητής σωστά έπραξε. Ο κανονισμός λέει ότι οι αγώνες θα πρέπει να διακόπτονται σε τέτοιες περιπτώσεις και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι είχε το κουράγιο να σταματήσει το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι «πότε θα αποκτήσουμε την σωστή παιδεία». Εμείς και όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου, γιατί τέτοιου είδους φαινόμενα. Έγινε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και πρέπει να συγχαρούμε το διαιτητή», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χρειάζεται να υποστηρίξουμε την απόφαση του με δραστικά μέτρα που θα πρέπει να παρθούν" ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ξενοφοβίας αποκάλυψε ότι του έχει συμβεί. "Nαι, αλλά δεν έχει πλέον σημασία. Το συνήθισα και έχω την ικανότητα να ξεπερνώ τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.