Λουτσέσκου: «Δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές, είμαστε σε καλή αλλά και μεταβατική κατάσταση»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2022

Για το βαρύ πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές αλλά και τις απουσίες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στα κανάλια Novasports ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βαρύ πρόγραμμά και το νέο ντέρμπι: «Για εμάς κάθε ματς είναι ντέρμπι, αυτή είναι η κατάσταση για εμάς, με αυτή την εμπειρία κινούμαστε, σκεπτόμενοι μόνο το κάθε επόμενο ματς. Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Παίζοντας τόσα πολλά ματς, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε την εμπειρία να διαχειριζόμαστε τα συνεχόμενα ματς, αλλά πρέπει να υπολογίζουμε στο κάθε επόμενο ματς τους φρέσκους παίκτες κι αυτούς που έχουν τα περισσότερα αποθέματα ενέργειας. Γι' αυτό και πρέπει να έχουμε ένα δυνατό γκρουπ ποδοσφαιριστών και να ξέρουμε πώς θα ανταποκριθεί ο καθένας».

Για τον μεταγραφικό απολογισμό και την επικαιροποιημένη ευρωπαϊκή λίστα: «Δεν θέλω να μιλήσω για τις μεταγραφές, έχουμε ένα γκρουπ μετά από μία δύσκολη περίοδο μεταγραφών, είμαστε σε καλή και μεταβατική περίοδο, έχουμε ένα γκρουπ παικτών που πρέπει να ανταπεξέλθει στους στόχους της ομάδας».

Για τις απουσίες με βάση ιατρικούς λόγους: «Ο Λέο Ζάμπα μόνο δεν είναι διαθέσιμος για ιατρικούς λόγους (σ.σ. κόβιντ)».

Για την άποψή του για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία ομάδα που παίζει με πολλή ένταση, πολλά τρεξίματα, μάχεται πολύ στο γήπεδο, πρεσάρει, έχει build up και καλή οργάνωση παιχνιδιού, είναι καλή ομάδα. Έχουμε αντιμετωπίσει και μεγαλύτερους αντιπάλους και άλλες δυσκολίες και έχουμε ανταποκριθεί καλά κι αυτό θα κάνουμε και αύριο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.