Λουτσέσκου: «Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πράγματα» - «Γιατί δεν ξεκίνησαν Κούτσιας ή Τόμας»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φάνηκε σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί στην πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του Νάρεϊ για την κορυφή της επίθεσης. 

Οσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, εκτός των δηλώσεων που έκανε στη Nova. 

«Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πράγματα, ξεκάθαρους στόχους. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παλεύει σε κάθε ματς και αυτό κάνει και θα κάνει. Η ομάδα θα εξελιχθεί δεν μπορεί να μείνει σε αυτή την κατάσταση. Ήρθαν έξι καινούργιοι παίκτες το τελευταίο διάστημα που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν με ένα... κλικ, οπότε βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία και τα πράγματα θα λειτουργήσουν. Ο κόσμος θα περιμένει να παλεύουμε για τον τίτλο, μιας και δεν θα έχουμε ενδιάμεσα ματς, αλλά ένα την εβδομάδα. Εξαρτάται από μένα να απορροφήσουμε την πίεση και να παρουσιαζόμαστε σε κάθε αγώνα με το πρόσωπο που θέλουμε» είπε αρχικά.

Για την επιλογή του Νάρεϊ σημείωσε: «Έκανε τις περισσότερες εκτελέσεις κόρνερ από δεξιά γιατί στην προπόνηση έχουμε δει ότι είναι ικανός εκτελεστής, οπότε εμάς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Η τοποθέτησή του σαν επιθετικός ήρθε γιατί δεν υπάρχει ένας παίκτης που να υποστηρίξει τον τρόπο παιχνιδιού μας στην επίθεση, αλλά και εμείς δεν υποστηρίξαμε την επιλογή μας βάζοντας παίκτες γύρω του. Ο Νάρεϊ αρέσκεται να πηγαίνει στον χώρο, ήταν φιτ και τον επιλέξαμε γιατί ο Κούτσιας είναι νεαρός και δεν μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη ενός ματς για πρόκριση. Είχαμε την ίδια εικόνα και στο πρώτο παιχνίδι.»

Τόνισε ότι: «Ο Κούτσιας θα παίρνει συνεχώς εμπειρίες, θα μεγαλώνει η ποιότητά και οι παραστάσεις του. Ο Τόμας δεν ήταν έτοιμος. Ήταν μακριά από αυτό που θέλουμε, δεν έχει μπει σε συνθήκες κανονικής προπόνησης. Είναι στο πρόγραμμα μία φορά την ημέρα με το υπόλοιπο γκρουπ και δεν μπορούσε να υποστηρίξει το πλάνο μας.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.