Λουτσέσκου: «Χαρούμενος για τον Καρίγιο, είναι ένας τεράστιος παίκτης»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου… αποθέωσε τον Αντρέ Καρίγιο! Δεν πρόκειται για μεταγραφική προσδοκία ή στόχο του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Δικεφάλου, συνεργάστηκε με τον Περουβιανό εξτρέμ στην Αλ Χιλάλ και με αφορμή την πρόκριση του Περού εις βάρος της Παραγουάης στα πέναλτι (3-3 καν. διάρκεια, 4-3 στα πέναλτι), αλλά και το γκολ του Καρίγιο στο 85’, μίλησε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας El Trome του Περού.

Ο Λουτσέσκου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Καρίγιο, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του: 

«Είμαι χαρούμενος για το Περού, για τον Καρίγιο ακόμα κι αν αποκλειστεί. Βρίσκεται στον ημιτελικό, είναι ένας τεράστιος παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος.

Σίγουρα όλοι οι έξυπνοι παίκτες βελτιώνονται με την πάροδο των ετών. Ο Aντρέ ξέρει όλες τις καλές σκέψεις μου για αυτόν. Τον αγαπώ γιατί πριν είναι σπουδαίος παίκτης είναι φανταστικό άτομο».

Σχετικά με την κριτική στον Καρίγιο μετά την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε: 

«Το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ δύσκολο, οπότε έχει βελτιωθεί χάρη σε αυτό το ποδόσφαιρο. Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν επειδή δεν το ακολουθούν».

Υπενθυμίζεται πως το Περού θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Copa America τη Βραζιλία, μεθαύριο, Τρίτη στις 2:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, με τον Καρίγιο απόντα και τον Λουτσέσκου να σχολιάζει: 

«Το Περού χάνει έναν σημαντικό παίκτη αλλά μια ομάδα, δεν είναι μόνο ένας παίκτης».

Η παρουσία του Καρίγιο στη νίκη-πρόκριση επί της Παραγουάης στα προημιτελικά του Copa America

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.