Λουτσέσκου: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω, πάμε τώρα να πάρουμε και το κύπελλο»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ζαΐρης, Κώστας Πετρωτός

Από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε σημειώσει την διαφορά στην εικόνα του ΠΑΟΚ και την πνευματική φρεσκάδα που βγάζει. Επιβεβαιώθηκε ακόμη πιο έντονα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Δικέφαλος ήταν κυριαρχικός και δεν είχε κανένα πρόβλημα να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Δικαίως ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν περιχαρής μετά την λήξη του ματς, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι και στο ΠΑΟΚ TV, και φρόντισε να το δείξει και στα αποδυτήρια. «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω να βλέπω, έτσι σας θέλω», είπε λίγα λεπτά μετά την λήξη στους παίκτες του, τους οποίους συνεχάρη για την απόδοσή τους.

Παράλληλα, θέλησε να τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά, δίνοντας το σύνθημα για κατάκτηση του Κυπέλλου. «Τώρα πάμε να πάρουμε και το Κύπελλο, με την ίδια νοοτροπία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Η επίδραση της νίκης ήταν εμφανής σε όλους τους παίκτες, η ψυχολογία τονώθηκε, όμως, το κυριότερο ήταν η εικόνα της ομάδας. Άπαντες στην ομάδα υπογράμμιζαν την σαφέστατη βελτίωση που έφερε η επιστροφή βασικών, ποιοτικών παικτών και προφανώς ο ΠΑΟΚ πάει με πολύ περισσότερες επιλογές στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε τέτοιο βαθμό που πλέον, για το ματς του Σαββάτου, να μπαίνει προβληματισμός για κάποιες θέσεις και τις επιλογές που πρέπει να γίνουν.

Πείσμα Ελ Καντουρί παρά το σπάσιμο στο δάχτυλο

Το προχθεσινό ματς έφερε και ένα ακόμη πρόβλημα που όμως δεν πρόκειται να στερήσει από τον Ελ Καντουρί την δυνατότητα να παίξει στον τελικό. Σε μία από τις μονομαχίες του, ο Μαροκινός έσπασε ένα δάχτυλο του δεξιού χεριού του και του τοποθετήθηκε επίδεσμος. Αμν και πονούσε, δεν πέρασε ούτε δευτερόλεπτο από το μυαλό του ότι θα απουσιάσει από τον τελικό, καθώς δεν θέλει να απέχει αυτή την φορά από τον αγώνα που δίνει τρόπαιο.

Στα... δύο η ομάδα

Εξάλλου, χθες άρχισε η προετοιμασία για τον τελικό. Το αγωνιστικό τμήμα χωρίστηκε στα δύο και δούλεψε και στην Τούμπα και στη Νέα Μεσημβρία. Οι βασικοί του προχθεσινού αγώνα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση και όλοι οι υπόλοιποι στην Τοπύμπα για τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.