Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, μας έδωσε θετικά στοιχεία ο Ροντρίγκο»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2021

Για το διπλό στη Λεωφόρο, αλλά και για την εμφάνιση του Ροντρίγκο, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η ομάδα του έδειξε σήμερα πως έχει το μέταλλο του πρωταθλητή: «Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια ομάδα να παλεύει για τίτλους, υπάρχουν θέματα όσον αφορά την ψυχολογία, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, παρόλα αυτά είμαστε μία ομάδα που αγωνίζεται και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οπότε κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα για εμάς. Θεωρώ πως σήμερα δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, καταφέραμε να έχουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και νομίζω ότι κυριαρχήσαμε και πήραμε ένα τρίποντο, το οποίο αξίζαμε με βάση την εικόνα του αγώνα».

Για το αν δυσκόλεψε η αποχώρηση του Βιεϊρίνια, την ανάπτυξη από την άμυνα: «Eίναι δύσκολο να τον αντικαταστήσει κάποιος στο επίπεδο το οποίο βρίσκεται ο Αντρέ, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πραγματικά δεν έχει κάποιο άγχος όταν αγωνίζεται, μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις. Παρόλα αυτά ο Ροντρίγκο μας έδωσε κάποια θετικά στοιχεία, δεν είναι καθόλου εύκολο όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ειδικά σε μία τέτοια ατμόσφαιρα να ανταπεξέλθεις άμεσα αλλά θεωρώ πως ο Ροντρίγκο μας βοήθησε πολύ.

Noμίζω πως δεν είναι φυσιολογικό οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργούμε, να μπορούμε να βγάλουμε τη μπάλα τόσο εύκολα με ανάπτυξη από την άμυνά μας, νομίζω ότι δεν γίνεται να κάνουμε 100 ενέργειες και στις 100 να το καταφέρουμε, ένα από τα δυνατά στοιχεία του Παναθηναϊκού είναι η πίεση και η ένταση την οποία ασκεί, ειδικότερα όταν κάνει ο αντίπαλος την ανάπτυξη από την άμυνα, η μοναδική ομάδα στον κόσμο που κατάφερε να έχει πιθανότητα να σκοράρει μετά από κάθε τέτοια ανάπτυξη ήταν η Μπαρτσελόνα επί του Γκουαρντιόλα. Παρόλα αυτά θεωρώ πως σήμερα είχαμε πάρα πολλές ωραίες ενέργειες, καταφέραμε αρκετές φορές να φύγουμε από την πίεση του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι λειτούργησε πολύ θετικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.