Λουκάκου: «Είμαι ηγέτης, αισθάνομαι πιο πλήρης»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2021

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στη Τσέλσι μετά από μια δεκαετία και όπως είπε νιώθει πιο πλήρης από την πρώτη φορά και έτοιμος να γίνει ο ηγέτης των "μπλε".

Ο Βέλγος επιθετικός έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της λονδρέζικης ομάδας.

Στις πρώτες δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πιο πλήρης, σε σύγκριση με 10 χρόνια πριν. Προσπάθησα να εξελιχθώ σε όλες τις πτυχές που χρειάζεται ένας επιθετικός και θέλω απλώς να βελτιώνομαι συνεχώς, στις μικρές λεπτομέρειες.

Θέλω απλώς να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσει και να είμαι διαθέσιμος τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι αισθάνονται άνετα και μπορούν να στηριχτούν σε εμένα σε όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τον εαυτό του ηγέτη: «Είμαι ηγέτης, φροντίζοντας όλοι να νιώθουν άνετα και με αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και να βεβαιωθώ ότι θα κερδίζουμε το παιχνίδι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Τέλος εξήγησε το λόγο που επέστρεψε στη Τσέλσι, λέγοντας: «Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες ταιριάζουν με τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Γι 'αυτό επέστρεψα. Η Τσέλσι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει, να συνεχίζει να αναπτύσσεται ως σύλλογος και να κυριαρχεί στην Αγγλία και την Ευρώπη. Αυτό είναι κάτι που ήθελα και είμαι εδώ τώρα.

Στις προπονήσεις θα δίνω 100 % κάθε μέρα και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι, που θα μου ζητήσει ο προπονητής.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.