Λούκα Μόντριτς: «Αυτό είναι το μυστικό μου για την φυσική κατάσταση»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί να είναι 37 αλλά όλοι απορούν πως ο Λούκα Μόντριτς τρέχει και παίζει ποδόσφαιρο με... ψυχή 18χρονου. Αν σκεφτεί κανείς ότι στα 36 του την περσινή σεζόν έπαιξε 45 παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις σίγουρα θα ήθελαν πολλοί, να μάθουν το... φίλτρο νεότητας που παίρνει ο Κροάτης χαφ.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS Diario, στάθηκε στο γεγονός ότι απλά το απολαμβάνει στο 100% και δεν κάνει κάτι το ξεχωριστό, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου ζητούν πάντα το μυστικό μου, αλλά δεν ξέρω τι να σου πω. Είναι φυσικό. Ζω από και για το ποδόσφαιρο 24 ώρες την ημέρα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Λατρεύω αυτό που κάνω και απολαμβάνω όσο ποτέ άλλοτε το επάγγελμά μου γιατί ξέρω ότι είμαι σε δύσκολη ηλικία για ποδοσφαιριστή. Ίσως γι' αυτό το απολαμβάνω όσο ποτέ άλλοτε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα αντέξεις σε αυτό το επίπεδο και σε αυτόν τον σύλλογο, στον οποίο οι απαιτήσεις είναι οι μέγιστες. Προσπαθώ να απολαμβάνω τις προπονήσεις και τους αγώνες. Όλα αυτά βοηθούν να είσαι καλός σε αυτή την ηλικία».

Ο Κροάτης διεθνής συνέχισε: «Σήμερα για παράδειγμα έχω φτάσει μια ώρα και ένα τέταρτο πριν από την προπόνηση και σχεδόν κάθε μέρα παίρνω πρωινό εδώ. Κάνω τα πράγματά μου με τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο, ώστε να βγαίνω για προπόνηση ήδη ζεστός. Μετά κάνω ποθεραπεία, κάποιες μέρες προπονούμαστε πιο σκληρά και άλλες όχι τόσο. Μετά, ανάλογα με το πώς νιώθω, μένω να κάνω πράγματα με τους γυμναστές, ό,τι χρειαστεί. Μετά πηγαίνω σπίτι για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και τα παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.