Λουίς Πάλμα: «Όνειρο μου να παίξω στην Αγγλία, θα προτιμούσα σε Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Για τους στόχους που έχει στο μέλλον μίλησε ο Λουίς Πάλμα σε μέσο της Ονδούρας. Μεταξύ άλλων ο εξτρεμ του Άρη αποκάλυψε σε ποια ομάδα και ποιο πρωτάθλημα θα ήθελε να παίξει, την Εθνική ομάδα της χώρας του και τον πρώην συμπαίκτη του Έντουιν Ροντρίγκεζ. Αναλυτικά όσα είπε στον Κάρλος Κόστλι που είχε περάσει από την Βέροια παλιότερα και είχε τον ρόλο του δημοσιογράφου:

«Δεν πρόκειται να σας πω ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα. Θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», σχολίασε αρχικά ο 23χρονος άσος του Άρη.

Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σχολίασε απευθυνόμενος στον Κόστλι που φόρεσε 76 φορές τη φανέλα του πως «πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες, γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».

Για τον ίδιο και παρότι έπαιζε στη Βίντα είπε ότι «Είμαι  Ολίμπια. Έχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της. Θα ήθελα να παίξω εκεί μια μέρα, αργότερα, όταν αποσυρθώ από την Ευρώπη».

Η κουβέντα οδηγήθηκε και γύρω από τον συμπατριώτη του Ροντρίγκεζ, που έφυγε πρόσφατα από τον Άρη. «Τον ‘σκότωσε’ συναισθηματικά ότι υπήρχαν πολλοί ξένοι και έμεινε εκτός όλων των αγώνων. Το καταλαβαίνω. Προπονούνταν καλά, του είπα ότι θα ερχόταν η ευκαιρία και όταν θα έρθει θα απογειωθεί. Επαιξε μόνο δύο παιχνίδια και η κατάσταση ήταν αρκετά περίπλοκη.

Μετά μιλήσαμε και μου είπε ότι ήθελε να γυρίσει στην Ονδούρα, οπότε ελπίζω να τα πάει καλά. Πέρασα τρεις μήνες για να είμαι βασικός, μίλησα με τον εκπρόσωπό μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου σύστησε να μείνω και έτσι έμεινα»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.