Λουίς Κάστρο: «Ο Σοάρες είναι υψηλής ποιότητας παίκτης, πολύ καλό πρότζεκτ ο Ρικάρντο»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού και νυν της Β ομάδας της Μπενφίκα, Λουίς Κάστρο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις επικείμενες μεταγραφές του ΠΑΟΚ από την Πορτογαλία, για τους Ράφα Σοάρες και Αντρέ Ρικάρντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ράφα Σοάρες: «Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται στην αριστερή πλευρά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, παίζει σε όλη τη γραμμή, ξεκινάει από πίσω και μπορεί να προωθηθεί και να βοηθήσει την ομάδα και επιθετικά, αμύνεται επίσης πολύ καλά. 

Η Γκιμαράες έχει θερμούς υποστηρικτές, οι οποίοι ταιριάζουν με τους Έλληνες φιλάθλους όπως στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως ο Ράφα Σοάρες θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ. Είναι υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστής, μπορεί να παίξει από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ, γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Θεσσαλονίκη».

Για τον Αντρέ Ρικάρντο: «Είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο, είναι νεότερος σε σύγκριση με τον Σοάρες, δεν είναι έτοιμος να παίξει κατευθείαν στην πρώτη ομάδα, αλλά μπορεί σταδιακά να εξελιχθεί.

Ο Ρικάρντο είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα U23 τη σεζόν 2020/21, άρα μπορεί να παίξει και σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα όπως εκείνο της Ιταλίας, αλλά χρειάζεται χρόνο προσαρμογής». 

Τέλος, στο ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπενφίκα για παίκτες της πορτογαλικής ομάδας, απάντησε: «Δεν γνωρίζω, πρέπει να απευθυνθείτε στις διοικήσεις των δύο ομάδων». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.