Λουίς Κάστρο: «Ο Ντάντας μπορεί να γίνει η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος - Βλέπει χώρους που δεν βλέπουν οι άλλοι»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λουίς Κάστρο.

Ο προπονητής της Μπενφίκα Β΄μίλησε για την απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας από τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως κινείται σε χώρους που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν... ξέρουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή: «Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας, επαγγελματίας και πολύ εργατικός, είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Επιθετικά, είναι ένας παίκτης που ξέρει κάθε κίνηση της ομάδας όταν αυτή επιτίθεται και από τα πόδια του ξεκινάει η ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με λαμπρό μέλλον, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, που είναι από τις καλύτερες στην κόσμο και αν βρει το περιβάλλον που θέλει και τον υποστηρίξει η ομάδα θα μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΟΚ: Διπλό buy out με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης, μπαίνει σε χώρους που δεν ξέρει κανένας άλλος ότι υπάρχουν στο γήπεδο, δεν είναι τόσο δυνατός σε σωματικά χαρακτηριστικά, αλλά έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες. Πριν κάνει κάποια κίνηση στο γήπεδο, δύο δευτερόλεπτα πριν ξέρει τι θα κάνει τη μπάλα».

Για το αν επικοινώνησε μαζί του και το αν αποτελεί καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ: «Δεν μίλησα μαζί του, θα το κάνω μόλις υπογράψει. Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή, είναι όπως ο Ζότα όταν πήγε από τη Μπενφίκα στη Σέλτικ και πλέον θέλει να τον αποκτήσει. Ο Ντάντας μπορεί να γίνει η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, έρχεται σε μία ομάδα που έχει πολλούς ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία και θα τον βοηθήσουν, όπως ο Βιεϊρίνια που είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.