Λουίς Φερνάντο: «Είδωλό μου ο Μαραντόνα, τρελοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λουίς Φερνάντο, και μίλησε για τη χρονιά που έπαιξε στον Δικέφαλο, τον Μαραντόνα, χαρακτηρίζοντας τους οπαδούς του Δικεφάλου τρελούς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να μιλάω στους φανταστικούς ανθρώπους της Ελλάδας, έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ επέστρεψα στη Βραζιλία, μετά γύρισα στην Ευρώπη και έπαιξα στην Ελβετία. 

Μετά άρχισα μαθήματα σε Πανεπιστήμιο για να κάνω μαθήματα σε ανθρώπους που γυμνάζονταν αλλά μετά μου ήρθε μια πρόταση από το Ντουμπάι και έμεινα εκεί για δέκα χρόνια. Ο Γκουερίνο με βοήθησε στον ΠΑΟΚ, με ρωτούν οι οπαδοί και τι έγινε. Ηταν μια περίεργη περίοδος στον ΠΑΟΚ, είχαμε αλλαγές σε προέδρους και προπονητές. Δεν είχα πάει πολύ καλά, ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία και έτσι έγινε.

Για τον Μαραντόνα: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τόσο τρελοί και θερμοί και δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Το 2014 συναντήθηκα με τον Μαραντόνα στο Ντουμπάι και θυμόταν όλο το ματς στην Τούμπα και όλα έγιναν. Στο πρώτο παιχνίδι στο Σαν Πάολο με γνώρισε ο Καρέκα στον Μαραντόνα, ήταν το είδωλό μου, πρέσβευσε το καλύτερο ποδόσφαιρο και ήταν κάτι ξεχωριστό».

Για την χρονιά που έπαιξε στον ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι τα πάντα γύρω από τον ΠΑΟΚ, ήταν πρώτη φορά εκτός Βραζιλίας, είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, ήταν πολύ θερμό το κοινό, είχα επαφή με τους συμπαίκτες, όπως με τον Μαυρέα και σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν ξεχνάω. Θυμάμαι τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν ξεχωριστή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.