Λουίς Ενρίκε: «Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Εμπαπέ»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2024

Ο Λουίς Ενρίκε μετά την ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ρεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και για το μέλλον του Γάλλου στην ομάδα του Παρισιού.

Ο Ισπανός τεχνικός εξέπληξε τους πάντες αλλάζοντας τον Εμπαπέ στο 65ο λεπτό του αγώνα, με το σκορ 0-1 υπέρ της Ρεν. Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα στη Ligue 1, αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τη Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 53χρόνου προπονητή:

«Αργά ή γρήγορα, θα συμβεί και θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε χωρίς τον Κιλιάν. Όταν θεωρώ ότι είναι σκόπιμο θα παίζει, όταν δεν είναι έτσι, δεν θα παίζει, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές με τους παίκτες τους.

Θέλω τη μέγιστη ανταγωνιστικότητα για την επόμενη σεζόν. Θέλω κάθε βασικός παίκτης σε αυτήν την ομάδα της Παρί να πιστεύει ότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτό ψάχνω αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Μέγιστη ανταγωνιστικότητα. Αυτό ψάχνω κι έχει ήδη παρατηρηθεί στους παίκτες μου».

Ο αποχαιρετισμός στον Εμπαπέ από την ομάδα της Παρί είναι όλο και πιο κοντά από ποτέ, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο αρχηγός της Γαλλίας αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.