Λούχοβι: «Ο Κρμέντσικ ξέρει να σκοράρει… από παντού»!

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2021

Ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίλαν Λούχοβι, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Μάικλ Κρμέντσικ και την εξαιρετική του παρουσία στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ θυμήθηκε πρόσωπα και καταστάσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θυμάται από τη Θεσσαλονίκη 36 χρόνια μετά:

«Θυμάμαι δύο πρόσωπα περισσότερο. Τον Σταύρο Σαράφη και τη δικηγόρο που έκανε καταπληκτική δουλειά για εμένα. Δεν έχω επικοινωνία μαζί τους όμως».

Για το τι θυμάται από τις ημέρες του στον ΠΑΟΚ:

«Είχα δύο χρόνια συμβόλαιο. Έφυγα έναν χρόνο μετά. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο. Στην Ελλάδα υπήρχε ένα κόλλημα, σαν μια μικρή παράβαση να το πω και έπρεπε να περνάω μια διαδικασία να υπογράφω κάποια έγγραφα και να πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα. Δεν ήθελα να φύγω. Είχα υπογράψει κάποια έγγραφα. Με συμβούλευσε η δικηγόρος να φύγω και να επιστρέψω στην πατρίδα μου, γι’ αυτό έφυγα».

Για τον Κρμέντσικ και την πορεία του στον ΠΑΟΚ:

«Τον έχω παρακολουθήσει καλά, τον ξέρω. Άκουσα ότι ήταν τραυματίας. Μετά ξεκίνησε να παίζει ξανά στην Πλζεν. Πήγε στην Μπριζ αλλά δεν έπαιξε αρκετά ματς όπως παλαιότερα, πριν τον τραυματισμό του. Είναι πολύ καλός επιθετικός. Ήρθε στον ΠΑΟΚ και αν επανέλθει στο επίπεδο που ήταν προ τριετίας θα είναι εξαιρετικός. Ξέρει να σκοράρει από παντού, έβρισκε χώρο στο γήπεδο και πέτυχε πολύ σπουδαία και σημαντικά γκολ για την ομάδα του και αναγνωρίζεται η προσφορά του».

Για το ότι ο Κρμέντσικ συνεισφέρει γενικώς στην ομάδα και όχι απλά στο σκοράρισμα:

«Είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει, αλλά κάνει πολλά άλλα σημαντικά πράγματα μέσα στα παιχνίδια. Δεν είναι ο φορ που μόνο σκοράρει. Μπορεί να δώσει σημαντικές πάσες και να βοηθήσει και σ’ αυτό τον τομέα. Το σημαντικότερο για εκείνον είναι η προσαρμογή. Στην Μπριζ φαίνεται δεν συνέβη αυτό. Στον ΠΑΟΚ δείχνει να προσαρμόζεται και είναι πολύ καλό αυτό».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ:

«Όχι στο Πρωτάθλημα δεν βλέπω αγώνες, μόνο τα αποτελέσματα. Έχω δει κάποια παιχνίδια της ομάδας στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια».

Για συμπαίκτες που θυμάται από την εποχή του στον ΠΑΟΚ:

«Θυμάμαι τον Τουρσουνίδη, τον Λαγωνίδη, τον Ζαγοράκη που ήταν μικρότερος και πήρε το Euro 2004. Ουάου! Μπορεί να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ; Από εσάς το μαθαίνω. Εντυπωσιακό, δεν το γνώριζα. Άρα είναι πάρα πολύ δυνατός πλέον. Γνωρίζω τον τοποτηρητή της UEFA στην Ελλάδα τον κ. Φούσεκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.