Λόπεθ: «Top παίκτης ο Ολιβέιρα, τον προτιμώ από τον Κρμέντσικ»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ.

Ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα του Περιστερίου και έπλεξε το εγκώμιο του Ευθύμη Κουλούρη.

Επίσης έδωσε απάντηση στο δίλημμα Κρμέντσικ ή Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ και σχολίασε τον αποκλεισμό της Ισπανίας στο Euro 2020.

Μεταξύ άλλων, ο Άνχελ Λόπεθ δήλωσε: 

Για την ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία στον ημιτελικό του Euro: «Είμαι λυπημένος, η Ισπανία άξιζε ξεκάθαρα να περάσει στον τελικό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Ήμασταν άτυχοι στα πέναλτι».

Για τις φιλοδοξίες του με τον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ξεκινήσαμε προπονήσεις, πάνε όλα καλά στον Ατρόμητο. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι αυτή τη σεζόν. Ο Ατρόμητος είναι πολύ οργανωμένο κλαμπ με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και κάθε μέρα χτίζουμε κάτι καινούργιο. Περιμένουμε και 5-6 νέους παίκτες με μεταγραφή. Ελπίζουμε ότι θα ξαναδούμε τον Ατρόμητο στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για τον Κουλούρη: «Έχει παρελθόν στον Ατρόμητο, είναι σημαντικό ξέρει και την ομάδα και το πρωτάθλημα. Είχε εκπληκτική σεζόν πριν τρία χρόνια. Στην Τουλούζ ίσως δεν είχε την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Τώρα είναι εδώ για να δείξει ξανά την ποιότητα του. Είναι πολύ καλό για το κλαμπ και πιστευτώ όλα θα είναι καλά».

Ποιον θα προτιμούσε μεταξύ Κρμέντσικ-Ολιβέιρα: «Ξέρω καλύτερα τον Νέλσον. Είναι πολύ καλός επιθετικός, δυνατός με πολλή ποιότητα. Τον θεωρώ καλύτερο. Παίξαμε με τον Βόλο πολλές φορές με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τον έχω αναλύσει πολύ. Είναι τοπ παίκτης και ο ΠΑΟΚ έχει το μπάτζετ για να κάνει τέτοιες επιλογές. Ο Κρμέντσικ είναι επίσης δυνατός ίσως πιο δυνατός από τον Νέλσον που όμως είναι πιο ποιοτικός έχει μεγαλύτερο ρεπερτόριο στις κινήσεις του. Εγώ θα προτιμούσα τον Ολιβέιρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.