Λόπεθ: «Ο Άρης έχει την έδρα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός προπονητής Άνχελ Λόπεθ και μίλησε για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1. Ο πρώην τεχνικός του Βόλου και του Ατρομήτου τόνισε ότι θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι και έξέφρασε τη γνώμη του για το πού θα κριθεί.

Αρχικά ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε γενικά για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερο τη νίκη γιατί έχει στόχο το πρωτάθλημα και μόνο έτσι μπορεί να καλύψει τη διαφορά που έχει. Φέτος τα πλέι οφ είναι διαφορετικά είναι σαν να ξεκινάει ένα άλλο πρωτάθλημα, μου δείχνει ότι είναι καλύτερος. Ο Άρης έχει την έδρα, θα είναι ένα παιχνίδι με πάθος αλλά ο Άρης έδειξε δεν είναι τόσο δυνατός όσο παλιότερα και έμεινε μακριά από τις τέσσερις πρώτες θέσεις»

Αν κάποιοι παίκτες κρίνουν το παιχνίδι: «Δεν το νομίζω αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος ως σύνολο, είναι ομάδα του Λουτσέσκου ειδικά στην άμυνα. Θα είναι ισορροπημένο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει αυτό το ματς για να παλέψει μέχρι τέλους».

Αν περιμένει πολλά γκολ: «Θα κριθεί στο γκολ. Ο Άρης είναι ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.