Λόπεθ: «Είμαι αντίθετος να φύγει ο Δουβίκας από τον Βόλο, αυτό είναι το μυστικό για τον Ουάρντα»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλου, Άνχελ Λόπεθ και αναφέρθηκε στον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ (2-2) στη Ριζούπολη, τον Ουάρντα και τον Δουβίκα που εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Ισπανός ήταν κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Θεσσαλούς ο νεαρός φορ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βρίσκομαι στην Ισπανία για να περάσω λίγες μέρες με την οικογένειά μου. Δεν είναι τόσο μεγάλο το χαμόγελό μου γιατί χθες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο προπονητής των Θεσσαλών για να συνεχίσει: «Όταν αντιμετωπίζουμε τις ισχυρές ομάδες έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και στα εκτός έδρας παιχνίδια βρίσκουμε μεγαλύτερους χώρους και τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Για τον Ουάρντα:

«Από την πρώτη μέρα μου στον Βόλο έβαλα δεκάρι τον Ουάρντα γιατί εκεί είναι πιο αποτελεσματικός. Για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συμπαγείς. Το μυστικό του Αμρ είναι να είναι καλά με το περιβάλλον του, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δουβίκα:

«Είμαι αντίθετος να φύγει από την ομάδα. Χρειαζόταν έναν προπονητή να του δίνει συνεχώς χρόνο σε κάθε ματς. Αυτό δεν το είχε στην Τρίπολη. Το καλύτερο γι΄ αυτόν να μείνει στην ομάδα μας μέχρι τέλος, καθώς του ταιριάζει το στυλ του παιχνιδιού μας. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με καλά χαρακτηριστικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.