Λόπεθ: «Έχω καλές σχέσεις με τον Μπέο, δεν περίμενα την ήττα του Άρη»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός προπονητής Άνχελ Λόπεθ και μίλησε για την πρώην ομάδα του, τον ΝΠΣ Βόλο, αλλά και για την ήττα του Άρη από τον Ιωνικό. Ο 39χρονος τεχνικός μίλησε και για τη μάχη του φετινού Πρωταθλήματος της Super League 1, θεωρώντας ως φαβορί την ΑΕΚ.

Αν είχε συζήτηση με τον Αχιλλέα Μπέο στο ματς του Λεβαδειακού με τον Βόλο: «Πέρασα μία πολύ ωραία σεζόν στον Βόλο. Έχω καλές σχέσεις με τον Αχιλλέα Μπέο, δεν ήρθε στη Λιβαδειά. Αν ήταν εδώ θα τον χαιρετούσα».

Γιατί έφυγε από το Ουζμπεκιστάν όπου εργαζόταν: «Ήμουν χαρούμενος, είναι ωραία χώρα με καλό επίπεδο αλλά το πρόβλημα ήταν ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ήταν δύσκολη κατάσταση αφού ο πρόεδρος του συλλόγου είναι Ρώσος. Έπρεπε να ακυρώσει την επένδυση και είναι κρίμα. Λυπάμαι για τον πόλεμο, έμεινε στη μέση η προσπάθεια».

Αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Ψάχνω ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι είμαι ελεύθερος. Κοιτάω μια νέα πρόκληση και έτοιμος να συζητήσω μια πρόταση».

Για την ήττα του Άρη από τον Ιωνικό: «Δεν το περίμενα. Ο Άρης είναι πάντα δυνατός είναι στα 5 καλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Δεν καταλάβαινες ποιος ήταν ο Άρης και ποιος ο Ιωνικός. Έπρεπε να βάλει την μπάλα κάτω και να επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης».

Ποιον ξεχώρισε από τον Άρη: «Δεν ξεχώρισα κάποιον. Ο Άρης πρέπει να συνεχίσει, είναι αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ αλλά το ποδόσφαιρο δε σε περιμένει. Πρέπει να πάρει καλά αποτελέσματα για να είναι σίγουρος».

Ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τον τίτλο: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή, έχει το νέο γήπεδο και έναν ενθουσιασμό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι πιο αδύναμος από πέρσι. Οπότε νομίζω ότι είναι η ώρα της ΑΕΚ για να πάρει τον τίτλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.