Άνχελ Λόπεθ για Ατλέτικο: «Ο Άρης μπορεί να πάρει δανεικούς Καμέργιε και Ρικέλμε, αλλά...»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ.

Ο Ισπανός μέχρι πρότινος προπονητής του Ατρομήτου και του ΝΠΣ Βόλου που συνεχίζει την καριέρα του στο Ουζμπεκιστάν, μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο μπλοκάκι του Χερμάν Μπούργος και του Θόδωρου Καρυπίδη από την επίσκεψη τους στην Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης, σημειώνοντας πως πρόκειται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα προσαρμογής σε μία μεγάλη ομάδα με πίεση όπως ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τη δική του καριέρα: «Βρίσκομαι στην Ισπανία αυτή την περίοδο και συνεχίζω την καριέρα μου στο Ουζμπεκιστάν και είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου στη Λίγκα, καθώς έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για εμένα αλλά πάντα κοιτάω και την Ελλάδα όπως και την Ισπανία».

Για την Ατλέτικο σημείωσε: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ισπανία με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές τους οποίους δίνει δανεικούς. Ο Άρης μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από την Ατλέτικο με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν ξέρω αν είναι καλό το να πάρει δανεικούς ποδοσφαιριστές γιατί αυτό που χρειάζεται ο Άρης είναι να βγάζει ποδοσφαιριστές και να τους πουλάει στη συνέχεια».

«Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει τον δικό τους χρόνο συμμετοχής, ο Σέρχιο Καμιέργο και ο Ρικέλμε είναι ταλαντούχοι τους οποίους η Ατλέτικο μπορεί να τους δώσει μόνο με την μορφή δανεισμού, καθώς θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτούς. Ο Καμέγιο είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο, πολύ έξυπνος στο παιχνίδι και καλές αποφάσεις. Το δυνατό του σημείο είναι αυτό, το ότι είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής και όχι η δύναμη του. Στην Ισπανία πολλοί μιλούν για τον Καμέγιο γιατί έχει πετύχει 15 γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορία της Ισπανίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μία δύσκολη κατηγορία. Ο Ρικέλμε με τη σειρά του είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο οποίος τα πήγε καλά με την Μιραντές έχοντας πετύχει 7 γκολ».

Ενώ ακόμα σημείωσε: «Το πρόβλημα είναι το θέμα προσαρμογής  γιατί θα είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν από την Ισπανία σε αυτή την ηλικία και θα πάνε σε μία ομάδα μεγάλη με πίεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.