Λόνγκο: «Σημαντική η αντίδραση του ΠΑΟΚ, μπορεί να προκριθεί»

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντιέγκο Λόνγκο.

Ο προπονητής της αλβανικής Κουκέσι μίλησε για την πορεία του στην Αλβανία, την μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο ήταν συνεργάτες μέχρι το 2019.

Μεταξύ άλλων, ο Ντιέγκο Λόνγκο δήλωσε:

Πώς είναι τα πράγματα στην Αλβανία: «Είμαι ευχαρστημένος. Έχουμε καλή σεζόν μέχρι τώρα. Έχουμε άλλα 9 ματς για να εξασφαλίσουμε εισιτήριο για το Conference League. Είναι μικρή η βαθμολογική διαφορά».

Αν είδε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: «Δούλευα εκείνη την ώρα, είδα τα τελευταία 20 λεπτά. Είδα μετά τα στιγμιότυπα του αγώνα. Είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ήταν έναν σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως η Μαρσέιγ. Όμως έχει πιθανότητες να συνεχίσει το ταξίδι του».

Αν μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας: «Είναι αλήθεια αλλά η ομάδα είναι δυνατή. Όταν παίζεις με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο μπορεί να δεχτείς γκολ. Όμως η αντίδραση που έβγαλε ήταν σημαντική. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να αλλάζει την εικόνα της ομάδας. Με έμπειρους παίκτες όπως ο Ελ Καντουρί άλλαξε η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ατομικά όπως ο Παγιέ, ο Ουντέρ άλλα δεν μπορείς να πεις ότι είναι αχτύπητοι. Είναι μια φυσιολογική ομάδα που ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει και εδώ μπορεί να έρθει και η επίδραση της Τούμπας».

Για την Τούμπα: «Είναι ένα φανταστικό γήπεδο. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η Τούμπα. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 15-20 λεπτά στην Τούμπα μπορεί να βρεθείς με 2-3 γκολ πίσω στο σκορ. Είναι ένα γήπεδο που μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Με την επίδραση της Τούμπας μπορεί τα ποσοστά να είναι το πολύ 55-45 υπέρ της Μαρσέιγ».

Αν μίλησε με τον Λουτσέσκου: «Όχι, δεν μπορούσα. Έχω τις προπονήσεις στην Κουκέσι και είμαι αφοσιωμένος στον στόχο την ομάδα. Ο Λουτσέσκου δε διαχωρίζει τα ματς, δεν είναι μόνος του, υπάρχει ένα εκπληκτικό σταφ που εξετάζει κάθε λεπτομέρεια. Έχει σπουδαίους παίκτες που ξέρω από την θητεία μου στον ΠΑΟΚ και παίκτες με μεγάλη ποιότητα όπως ο Κούρτιτς. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί σε βάρος της Μαρσέιγ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.